Rendezvényeink 

2023. március 28-án került megrendezésre a FortePiano házi zongoraverseny

Iskolánkban megrendezésre került az I. FortePiano Házi Zongoraverseny!

Nagyon örülünk, hogy végre megvalósulhatott a rendezvény, hiszen a zongorista növendékeknek kevesebb lehetőségük van a szereplésre, a közösségi lét megélésére.

Színvonalas produkciókkal kápráztatták el a zsűrit az egészen pindúrok és a nagyobb növendékek.  A zsűri dícséret, bronz, ezüst és arany minősítésekkel, pici ajándékokkal jutalmazta a gyerekeket, de természetesen nem az eredmény, hanem a felkészülés rögös útja és a színpadi játék gyakorlása, élményszerzés, egymás támogatása a legfontosabb!

Nagyon barátságos, vidám hangulatban telt a "verseny", a zsűri értékelését követően a növendékek boldogan mehettek haza!

Köszönjük iskolánk zongoratanárainak a lelkes felkészítést, részvételt, illetve Tóber-Lukács Nikolett intézményvezető-helyettesnek a szervezést!


2023. március 24-én pénteken rendeztük meg a VIII. IFJÚSÁGI FÚVÓSTALÁLKOZÓT!

Tricolor játszóházzal emlékeztünk meg az 1848-49-es szabadságharcról

Karácsonyi koncert - 2022.12.19. 18.00

Kedves Szülők!

A Pilisvörösvári Cziffra György Alapfokú Művészeti Iskola karácsonyi koncertet rendez, mely 2022. december 19-én, hétfőn 18.00 órakor a Zeneiskola Szabadság utcai épületének színháztermében lesz megtartva. 

Ezzel egy időben a képzőművészet tanszakunk növendékeinek munkáiból készült kiállítás is megtekinthető az aulában. 

A rendezvény alatt a Zeneiskola szülői munkaközössége büfét üzemeltet,  melyhez az előző évekhez hasonlóan üdítő, szendvics, sütemény felajánlásokat várunk. Kérjük, hogy az ezzel kapcsolatosan, a héten kiosztott papírokat kitöltve december 14-ig legyenek szívesek gyermekük főtárgytanárához visszajuttatni. 

A felajánlásokat 2022. december 12-től  irodánk nyitvatartási idejében (hétfő-csütörtök 8.00-16.00, péntek 8.00-14.00) már le tudják adni, valamint a rendezvény előtt.

Az iskolát támogató Pán Zenei Alapítvány javára lehetőség van 1.000,-/2.000,-/5.000,- Ft címletű támogatói jegy vásárlására is a fenti időponttól.


Támogatásukat előre is köszönjük.


Erasmus+ Koncert + Liszt ferenc kamarazenekar - 2022.10.13. 17.00

A Cziffra György Művészeti Iskola és az Academia de Musica e Dance Funado (Portugália) növendékeinek közös hangversenye. 

A szünetet követően a Liszt Ferenc Kamarazenekart hallhatják.
Erasmus+ Koncert  - 2022.04.28. 18.00

LÉLEKHÍD JÓTÉKONYSÁGI HANGVERSENY - 2022.04.08. 18 óra

Fellép: Mini SRAMLI; Pilis Brass band ifjúsági fúvószenekar

Ezen a napon egyszerre szólalnak meg a hangszerek a hazai zeneoktatási intézményekben, ezáltal egy egyedülálló és különleges eseményt hoznak létre, amelynek segítségével támogatjuk a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola rászoruló hallgatóit, az ott élő családokat és kifejezhetjük együttérzésünket az Ukrajnából menekülni kényszerülők felé. A hangversenyen adománydobozt helyezünk el, melynek bevételét a koncerteken készült fotó-videó összeállítással együtt a Magyar Református Szeretetszolgálat segítségével juttatjuk el a Kárpátalján élők számára, a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Magyar Főiskola közreműködésével. 


ÖSSZEVONT NÖVENDÉKHANGVERSENY - 2022.04.06. 17.30 

Összevont növendékhangversenyt tartunk 2022.04.06. 17:30-kor a zeneiskola nagytermében. 

Hosszú idő után végre újra közönség előtt szerepelhetnek a növendékek! 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!