Covid-19

Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványaink!

A COVID-19 világjárvány kapcsán az alábbi intézkedések érvényesek a Zeneiskola épületeiben:

-Az intézménybe csak tanulói jogviszonnyal és munkaviszonnyal rendelkező személyek léphetnek be. A Szülők az iskola bejáratáig kísérhetik a gyerekeket. A Művészetek Házában az aulában várakozhatnak.

- Az intézménybe belépéskor mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítés, a közösségi terekben kötelező a maszk viselése diák és pedagógus számára egyaránt.

- A zenekari és kórus próbák nem megtarthatóak. A kamarazene a terem adottságaitól függően megtartható 2-4 fő-ig. A színházteremben szekció és kamarapróbák 8-12 fő-ig lehetségesek.

- Betegség estén, csak orvosi igazolással térhet vissza a közösségbe a növendék.

- Ha bármilyen okból nem tud megjelenni a növendék az órán, azt minden esetben jelezzék az érintett szaktanárnak.

- Az irodai ügyintézést kérem telefonon vagy online intézni. Ha elkerülhetelen a személyes ügyintézés, előre be kell jelentkezni a piliszene@gmail.com email címen, személyes adatok megadásával, időpontegyeztetéssel.

- Visszavonásig a Zeneiskola összes rendezvénye elmarad vagy elhalasztásra kerül.

- Telephelyeinknek az otthont adó iskola/Művészetek Háza járványügyi rendelkezései minden esetben irányadóak a Pilisvörösvári Cziffra György Alapfokú Művészeti Iskola tanulóira, szüleire, vendégeire, melyet az adott telephelyeken a felelős vezetők hoztak. Ezekkel összhangban, az érintett iskolákkal együttműködve végezzük pedagógiai feladatainkat.

A teljes protokollt az alábbi linken találja meg:

Tanévkezdési protokoll 2020-2021